CuracaoSPORT
CuracaoSPORT.com

Beste schaatsers naar Curaçao

OVERIG – De beste Nederlandse schaatsers van het komende winterseizoen krijgen een reis naar het Lions Dive & Beach Resort op Curaçao aangeboden. Eind maart, direct na dit schaatsseizoen, worden de winnaars van de Ard Schenk Awards door De Telegraaf uitgeroepen. Op het schaatsgala krijgen de beste schaatser en schaatster van het seizoen 2012/2013 een tiendaagse vakantie naar Curaçao aangeboden.

,,Na een winter hard werken in de kou hebben de beste schaatsers wel een vakantie in de zon verdiend”, geeft directeur Will Vogels van het Lions Dive & Beach Resort aan. ,,Het past in de filosofie van ons hotel om veel topsporters uit te nodigen. Wij proberen ons te profileren als het sporthotel van de Caribbean. Zo hebben we de Amstel Curacao Race, de olympische zwemploeg in ons vijftig meter bad en diverse voetbalclubs zoals Ajax, AZ en FC Groningen al in huis gehad.”

Vorig jaar werden de Ard Schenk Awards gewonnen door Stefan Groothuis en Ireen Wüst. De prijs van het Lions Dive is in de schaatswereld enthousiast ontvangen.