CuracaoSPORT
CuracaoSPORT.com

CAB organiseert regionale wedstrijd met oog op CARIFTA 2017

Deze post is ook beschikbaar in: Papiaments

De Curacaose Atletiekbond (CAB) en haar aangesloten clubs zijn zich aan het voorbereiden op het groots evenement van 2017 middels verschillende wedstrijden die de komende jaren georganiseerd gaan worden.

atletiek

Woensdag, 6 mei aanstaande zal een regionale atletiekwedstrijd bij SDK worden gehouden met atleten van Curaçao, Aruba, Bonaire, Suriname, Trinidad & Tobago, Haïti en British Virgin Island.
Van eigen bodem hebben wij  internationaal presterende atleten zoals Liemarvin Bonevasia en Terrence Agard. Beide zijn speciaal voor deze gelegenheid op Curaçao na deelname aan de World Relay in Bahamas.

De wedstrijd start om 19.00 uur met verschillende hardloop onderdelen en hoogspringen. Om 21.00 uur wordt het evenement beëindigd met een loop van 200 meter waaraan lokale en internationale sprinters deelnemen.

Dit groots regionaal evenement is mogelijk geworden dankzij de steun van Maduro en Curiels Bank, Insel Air en de Isla Raffinaderij. Met hun steun geven zij blijk van een positieve bijdrage aan de gezonde ontwikkeling van Curaçao.

De toegang is gratis. De atleten rekenen op jullie aanwezigheid en steun.

liemarvin2