CuracaoSPORT
CuracaoSPORT.com

Sarinah Maduro in Finale

Deze post is ook beschikbaar in: Papiaments

Tennisster Sarinah Maduro in T&T- Bmobile finale

Sarinah Maduro is goed op dreef op het ITF T&T BMobile COTECC Tournament 2016. Met een mooie overwinning gisteren woensdag 30 maart op Alesha Alleyne uit (BAR), plaatste de Curaçaose jeugdtennisster voor de finale van de internationale jeugd competitie.

groepsopening

Behalve Sarinah Maduro, waren ook zus en broer Ana Sofia Jaramillio en Samuel Jaramillo van de partij in het jeugdtennistoernooi in T&T.
Ana Sofia Jaramillo werd ingedeeld in de leeftijdsgroep 18 jaar en jonger (U18), waar ze een voorronde moest spelen. Ze wist zich echter niet te plaatsen voor de ‘main draw’, alhoewel ze goed tegenstand bood aan haar opponentes.
Haar broer Samuel Jaramillo speelde in U14 en kwam uit in de poules. Ook hij slaagde er niet in zich te plaatsen voor de ‘main draw’, maar kijkt terug op een leervolle competitie.
Sarinah Maduro die ook in de U14-poules uitkwam bij de meisjes, wist zich wel voor de ‘main draw’ te plaatsen. Ze won twee wedstrijden en leed één verlies. Deze nederlaag was tegen de T&T-tennisster Yin Lee Assang: 2-4 en 1-4. Vervolgens won de Curaçaose met tweemaal 4-0 van Emily Lawrence (T&T) en ook van Ciara Pooran uit Guyana met 4-0 en 4-2.
In de ‘main draw’ begon Sarinah Maduro tegen Victoria Koylass uit T&T en wist met 6-3 en 6-4 te winnen en bereikte de kwartfinales. Ze won in een driesetter van Aayana Evanson uit Antigua: 6-2, 2-6 en 6-3. Hierdoor plaatste ze zich voor de halve finale waar ze in twee sets en wel met 6-1 en 7-5 zegevierde over Solange Skeene uit T&T en staat nu in de U14-meisjesfinale van het ITF T&T Bmobile COTECC Tournament 2016.

Sarinah Maduro
In het dubbelspel wist Sarinah Maduro ook de halve finales te bereikten. Ze vormt koppel met Gabrielle Leslie uit Barbados. De Curaçaose en haar spelpartner werden echter in deze halve eindstrijd uitgeschakeld. Ze verloren hun wedstrijd met 5-7 en 3-6.