CuracaoSPORT
CuracaoSPORT.com

Zwemselectie arriveert in Kazan, Rusland

Deze post is ook beschikbaar in: Papiaments

Op 28 juli 2015 is de Curaçaose zwemselectie die zal deelnemen aan de 16e FINA Wereld Kampioenschappen gearriveerd in het Atletendorp in Kazan, Rusland.
Momenteel zijn de disciplines Waterpolo, Diving, Synchro en Open Water reeds begonnen en zal swimming op 2 augustus van start gaan. Tot die tijd hebben de Curaçaose atleten de tijd om te acclimatiseren en zich tijdens de laatste trainingen in Kazan optimaal voor te bereiden.
De zwemselectie bestaat uit de zwemmers Chadé Nersicio, Bo-Anne Bos en Serginni Marten. Het team wordt gecoacht door Reginaldo Brizuela en hij heeft als assistente Nadya Nersicio bij zich.
Verder zijn op uitnodiging van de FINA momenteel ook twee bestuursleden van de Federashon Aquatico Korsou aanwezig. De voorzitter, Glyselle Hanst, is aanwezig voor het FINA congres en de vp-waterpolo, Wim Keman, die deel uit maakt van het National Federations Relation Committee van de Fina is eveneens aanwezig.
foto: vlnr Reginaldo Brizuela, Nadya Nercisio, Bo-Anne Bos, Serginni Marten, Chadé Nersicio, Glyselle Hanst en Wim Keman
foto: Myrthe Dinsbach